FNT Food&Technology

Łączna suma pozyskanych dotacji: 402 040,99 zł

Projekty zrealizowane w ramach współpracy

Opracowanie receptur innowacyjnego puree z topinamburu w formie suchej (sproszkowanej) i mokrej (klasycznej i puree).

Program Operacyjny Inteligentny Rozwój, działanie 2.3. Proinnowacyjne usługi dla przedsiębiorstw.

Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

78 200,00 zł

Wykonanie usługi badawczej polegającej na opracowaniu technologii produkcji i wzorcowych receptur prozdrowotnych przekąsek na bazie topinamburu.

Program Operacyjny Inteligentny Rozwój, działanie 2.3. Proinnowacyjne usługi dla przedsiębiorstw.

Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

100 000,00 zł

Promocja marki FNT Food&Technology Sp. z o.o. na rynkach zagranicznych poprzez udział w branżowym programie promocji polskich specjalności żywnościowych

Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014 - 2020, działanie 3.3.3: Wsparcie MŚP w promocji marek produktowych ? Go to Brand

Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

85 085,00 zł

Opracowanie innowacyjnych produktów żywności funkcjonalnej w toku prac B+R

Wielkopolski Regionalny Program Operacyjny na lata 2014-2020, Wzmocnienie potencjału innowacyjnego przedsiębiorstw Wielkopolski

Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

138 755,99 zł